Cinnamon rolls
Moyen

Whole
You like eggs? You also like chickens? You will love Yumgo.
Whole egg replacer.
Best-seller
Dry product
Dry product
5.0 out of
2 reviews
Yumgo Whole Powder 1kg
≃ 154 whole eggs
40€
/ egg
Powder
Dry product
Dry product
5.0 out of
1 reviews
Yumgo Quiche powder 1kg
≃ 13 quiches 8/10 people
22€
/ egg
Powder
Dry product
Dry product
Discovery Pack large format powders 3x1kg
160€
/ egg
Best-seller
White
Yumgo it is also the first easy stiff peak.
Egg-white replacer.
Best-seller
Dry product
Dry product
5.0 out of
2 reviews
Yumgo White powder 1kg
≃ 315 egg whites
62€
/ egg
PROMO
Dry product
Dry product
Yumgo Fiber Powder 1kg
≃ approximately 3,850 macaron shells of 5g
15,60€
26€
/ egg
Powder
Dry product
Dry product
Discovery Pack large format powders 3x1kg
160€
/ egg
Yolk
To replace egg yolk without getting scrambled.
Egg yolk replacer.
Powder
Dry product
Dry product
Yumgo Yellow Powder 1kg
≃ 454 egg yolks
58€
/ egg
Powder
Dry product
Dry product
5.0 out of
1 reviews
Yumgo Quiche powder 1kg
≃ 13 quiches 8/10 people
22€
/ egg
Best-seller
Dry product
Dry product
Discovery Pack small format powders
24€
/ egg
Finished Products
A turn-key solution, ready to use, ready to delight!
New
Frozen product
Frozen product
50 Plant-based Cookies 80g: Cocoa Dark Chocolate Chips
79€
/ egg
Best-seller
Dry product
Dry product
Mayo Without Eggs 5kg
25€
/ egg
Best-seller
Dry product
Dry product
Yumgo Vegan Mayo 180g
3,50€
/ egg
Menu
Menu
Best-seller
Basket(0)
Free dry delivery only from [amount]
Your cart is empty, discover our categories
100% secure payment
Fast delivery!
Etape 1 :
500g de farine T45
10g de sel
60g de sucre
15g de levure boulangère
200g de margarine
Yumgo entier
Etape 2 :
100g de sucre
200g de margarine
20g de cannelle
out of
reviews
Découvrez la recette incontournable des cinnamon rolls vegan, ces célèbres roulés à la cannelle ultra moelleux, 100 % sans œufs ni produits laitiers grâce à l’utilisation de Yumgo Entier, une alternative végétale performante. Parfaits pour le brunch, le goûter ou un moment cocooning.
Tips: Si la température d'arrivée est en dessous de 24°C faire un pointage de 40 min, dégazer la pâte puis réserver au froid 2-3 heures. Au delà de 24°C débarrasser directement la brioche au froid.
Ajoutez des noix de pécan concassées pour une version gourmande. Glacez les roulés avec un frosting végétal (sucre glace + lait végétal + vanille).
Incorporez de la pâte à tartiner ou des zestes d’orange dans la garniture pour varier les arômes.