Lettre à Élise par Moulaye Fanny
Difficile
Whole
Do you like eggs? Do you also like chickens? You'll love Yumgo.
Yumgo Whole replaces the whole egg in all your recipes and restores the expected binding, texture and deliciousness, without allergens, in a 100% plant-based and easy-to-use version.
Best-seller
Dry product
Dry product
5.0 out of
2 reviews
Yumgo Whole Powder 84g
≃ 12 whole eggs
6,90€
0,57€ / egg
Best-seller
Dry product
Dry product
5.0 out of
3 reviews
Yumgo Whole Powder 1kg
≃ 154 whole eggs
40€
0,25€ / egg
Powder
Dry product
Dry product
5.0 out of
1 reviews
Yumgo Quiche powder 1kg
≃ 13 quiches 8/10 people
22€
/ egg
White
Yumgo White is a plant-based egg white substitute that whips up perfectly into stiff peaks. Easy, reliable, allergen-free, and 100% vegan.
Best-seller
Dry product
Dry product
Yumgo White Powder 72g
≃ 24 egg whites
9,60€
0,40€ / egg
Best-seller
Dry product
Dry product
5.0 out of
2 reviews
Yumgo White powder 1kg
≃ 315 egg whites
62€
0,19€ / egg
Dry product
Dry product
Yumgo White powder 15kg
Yolk
Yumgo Yellow replaces egg yolks and adds richness, binding, and color to your recipes. Allergen-free, 100% plant-based, and easy to use, it guarantees smooth textures and perfectly controlled results.
Powder
Dry product
Dry product
Yumgo Yellow Powder 72g
≃ 36 egg yolks
8€
0,22€ / egg
Powder
Dry product
Dry product
Yumgo Yellow Powder 1kg
≃ 454 egg yolks
58€
0,12€ / egg
Powder
Dry product
Dry product
5.0 out of
1 reviews
Yumgo Quiche powder 1kg
≃ 13 quiches 8/10 people
22€
/ egg
Finished Products
A turn-key solution, ready to use, ready to delight!
Best-seller
Dry product
Dry product
1.0 out of
1 reviews
Vegan Mayo 5L
25€
/ egg
Frozen product
Frozen product
50 Plant-based Cookies 80g: Cocoa Dark Chocolate Chips
New
Frozen product
Frozen product
Chocolate Mousse Bags 800g
Menu
Menu
Basket(0)
Free dry delivery only from [amount]
Your cart is empty, discover our categories
100% secure payment
Fast delivery!
Etape 1 : Gel thé à la menthe
307g d'infusion de thé vert
30g de sucre
3.5g d'agar agar
3g de pectine 325NH95
30g de jus de citron
7g de menthe fraîche
Etape 2 : Sorbet citron-menthe
305g de jus de citron jaune
416,8g d'eau
203,3g de sucre
30,5g de glucose déshydraté
30,5g de dextrose
4,1g de stab2000
10g de menthe fraîche
Etape 3 : Tuile verveine
3g Yumgo blanc poudre + 27g d'eau
187,5g de sucre glace
Poudre de verveine
Etape 4 : Biscuit de Savoie
60g de sucre
20g de farine T55
20g de fécule de maïs
6g de Yumgo Blanc poudre + 54g d'eau
4g de Yumgo Jaune poudre + 32g d'eau + 4g d'huile de tournesol
Etape 5 : Jus fraise et huile de vanille
150g de fraises
15g de sucre
Huile de vanille
Etape 6 : Tuile de pain caramélisé
Pain au levain congelé
Sirop de neutre froid
out of
reviews
Une création 100 % végétale, fraîche et élégante, qui mêle textures croustillantes, onctueuses et glacées. Ce dessert raffiné met en valeur la fraise, le thé à la menthe et le citron sous différentes formes : gel, sorbet, biscuit, tuiles… Idéal pour une assiette estivale ou un menu gastronomique vegan.
🎨 Résultat : un dessert à l’assiette aussi élégant que savoureux, jouant sur les contrastes de texture, de température et d’aromatique.